lauantai 30. heinäkuuta 2011

Siivouspäivä!

Päätin tänään pitää oikein kunnon kaappien siivouspäivän, joten tyhjensin kaikki kaapit ja pyyhin ne. Tarkoitus oli samalla karsia jotain vanhoja ja huonoja hamstereiden virikkeitä roskiin, mutta enhän minä tietenkään mitään kehdannut roskiin heittää. Sain idean, että kasaan kaikki hamsteritavarat yhteen nurkkaan siivouksen ajaksi.
  Tavaraa alkoikin kertymään. JA PALJON! Ja tavarathan olivat ylimääräisiä, mitkä eivät hamstereiden käytössä ainakaan tällä hetkellä ole. Järkytyin kyllä, koska tavaraa oli niin älyttömän paljon. Mm. hamsterin ruokakuppeja on 13 ylimääräistä!
  Joskus joku sanoi, että kun hankkii hamsterin, niin muuttuu itsekin hamsteriksi. Ja näin on kyllä käynyt myös minulle. Olen hamstrannut reilun vuoden aikana aivan järkyttävän määrän hamstereiden tarvikkeita ja muuta tavaraa hamstereihin liittyen. Noh tässäpäs teille kuvia tuosta tavarakasasta:
  (HUOM: tuossa tavarakasassa ei ole kuivikkeita, eikä ylimääräisiä häkkejä/dunia, ruokia eikä niitä tavaroita, jotka ovat tällä hetkellä käytössä hamstereilla)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti