maanantai 19. syyskuuta 2011

Syksyiset terveiset täältä korvesta!

Nyt on ollut sellainen kausi, etten ole yksinkertaisesti ehtinyt kirjoitella tänne meijän porukan kuulumisia. Aloitin juuri uudessa työpaikassa ja olen sairastellut nyt melkein viikon verran. Noh mutta se riittää selittelyistä, sillä nyt ajattelin kertoa elukoiden kuulumisiä. Mitään isompaa ei ole nyt tapahtunut, mutta jotain pientä kuitenkin :D

Taavetti ei tullut tiineeksi toisellakaan yrittämällä ja nyt sitten Tapsaa ei enää yritetä astuttaa uudelleen. Taavetti täyttää huomenna vuoden, ja senkin takia astutusta ei enää yritetä. Ja kyllähän itse astutustilanne aiheuttaa aika paljon stressiä varmasti hamsterille, joten näin on minun mielestä parempi. Taavetin lähden Eveltä hakemaan tämän kuun lopussa. Eli ei ole enää pitkä aika kun saan Taavetin takaisin kotiin<3

Ja sitten näin vaihteeksi taas vaihtelin hamstereiden terraarioita. Liinu asuu 80cm terrassa ja Tapsalle ostan Eveltä pikkusen alta 100cm terraarion. Ja Liinun entisen terraarion myin pois, kun sille ei sitten ole käyttöä :) En ymmärrä miten minulla on aina noiden asumusten kanssa niin vaikeaa, kun koko ajan pitää olla uutta hankkimassa ja vanhaa myymässä :D Jospas nyt olisin sitten noihin asumuksiin tyytyväinen monta kuukautta, tai niin ainakin toivon! Lisäksi kyllästyin kaikkeen kaapissa ylimääräisenä notkuvaan hamsteri tavaraan, joten heitin aika paljon sieltä roskiin. Ja loput ylimääräset kuskaan kuun lopussa Kajaaniin. Ärsyttää kun ikinä ei löydy kaapista mitään, kun sieltä on tavaraa niin kauheesti.

Liinulle kuuluu ihan hyvää. Liinu nukkuu nykyään aika paljon, mutta hereillä ollessaan on touhukas. Olen Liinulle voidetta laittanut karvattomiin kohtiin, eikä Liinu enää itseään rapsuttele. Voide oli siis oikein hyvä ostos, ja olen siihen oikein tyytyväinen! :) 

Sitten kanipupujen kuulumiset! Ninja ja Ninni asustelee edelleen ulkona. Tyttelit viettävät enemmän aikaa kopissa nykyään, koska ilmat kuitenkin on jo aika viileet. Olen pikkuhiljaa alkanut lisätä pellettien määrää noin 1,5 desiin päivässä. Vielä ei oo kanit minkäännäköstä talvikarvaa alkanu kasvattaa, ehkä ensi kuussa! :) Sitten jossain vaiheessa kanit siirtyvät asumaan suuriin häkkeihin meijän varastoon, joten talvikarvan kasvatus ei olisi yhtään haitaksi. Sisällehän kaneja ei karvakasoina edes voi ottaa asumaan, kun täällä on niille sitten liian kuuma.

Tässäpä kaikki tällä kertaa, mukavaa syksyn jatkoa kaikille! :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti