maanantai 17. lokakuuta 2011

Iänikuinen asumusten vaihto!

...Ja vasta äskettäinhän ostin Taavetille uuden hienon terraarion! En saa itse tosin kumpaakaan noista terraarioista nostettua kunnolla, koska ovat aika painavia ja selkäni ei meinaa kovin paljon kestää nostelua. En siis saa itse vietyä terraarioita alakertaan suihkuhuoneeseen pesua varten. Lisäksi tulevaisuudessa häämöttää muutto pienempään asuntoon, joten pakko on alkaa miettimään asumusten vaihtamista. Ninnillä on suuri 140 cm häkki, ja se ei tule ikinä mahtumaan pieneen asuntoon. Eli Ninnille pitää myös ostaa uusi häkki ja myydä vanha pois.

Löysin oikein hienot ja kivat häkit netistä. Hamstereille 75 cm dunat ja Ninnille 102 cm häkin. Uskoisin, että Tuo 102 senttinen häkki riittää Ninnille ihan hyvin, koska Ninni saa olla sitten aina vapaana kun olen kotona. Lisäksi Ninni ei ole mitään kovin liikkuvaa sorttia nykyään, tykkää löhöillä :D Noh jokatapauksessa uskon, että nuo asumukset olisivat oikein hyviä. Tosin yksi _pieni_ ongelmahan tuossa noiden uusien asumuksien hankkimisessa on. Hinta nimittäin. Tuo nettikauppa, mistä ne löysin on kyllä maailman kallein! Onneksi käyn töissä, muuten ei olisi pistää kolmea ja puolta sataa uusiin asumuksiin. Ihastuin vain noihin, kun ovat ihanan värisiä ja kaikki samansävyisiä. Noh tässä ne on nyt viimein ja vihdoin:

Kanin häkki
Hamsterin duna

Onneksi minulla ei ole palkkapäivä kun vasta kuun lopussa, niin siihen asti on minulla mietintäaikaa :D Käytettynä olisin ihan hyvin voinut ostaa, mutta olen niin sävy sävyyn-ihminen, että tuskin saisin hankittua hyväkuntoiset ja samanväriset asumukset kaikille. Ja niiden pitäisi käydä myös minun tulevan kämpän sisustukseen, joka on aikalailla väriteemaltaan vihreä/valkoinen. Noh olisi siis varmaan mahdoton tehtävä löytää käytettynä asumukset.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti