tiistai 12. kesäkuuta 2012

Haudihau!

Pitkästä aikaa! Ihan ensimmäiseksi pahoittelen sitä, etten ole pitkään aikaan blogiani jaksanut päivitellä. Syynä on isohko muutos omassa elämässäni, joka vei voimani ja kiinnostukseni tähän hommaan. Mutta ei siitä sen enempää. Alan taas päivitellä blogiani useammin, nyt kerroin yleisistä kuulumisista.

Kaneille kuuluu oikein hyvää. Sekä Ninni, että Ninja on molemmat nyt steriloitu. Kanit ovat nykyään parhaita ystävyksiä keskenään, eivätkä tappele enää ollenkaan. Steriloinnista kirjoitan ihan oman postauksen tänne, kunhan ehdin :) Kanit asuvat ilmastoidussa ja valoisassa vaatehuoneessa vapaina ja vaikuttavat oikein onnellisilta <3 Käyn mökillä pari kertaa kuukaudessa ja kanit kulkevat mukanani. Kaneilla on mökillä todella hieno ulkohäkki, siitäkin ihan oma postaus tulossa myöhemmin.

Taavetti voi ikäisekseen todella pirteästi. Ostin Taavetille jonkin aikaa sitten vihreän todella kalliin dunan, jonka Taavetti on jyrsinyt käyttökelvottomaksi. Tällä hetkellä Taavetti asuu hieman liian pienessä dunassa, siihen asti, että saan terraarion hankittua. Taavetti on hieman alkanut harmaantua nenästä, onhan Tapsalla ikää jo komeat 1 v 8 kk! Taavetti asuu tällä hetkellä porukoideni luona, mutta lähiaikoina muuttaa minun ja poikaystäväni luokse Kuopioon :-)

Siinäpä meidän kuulumiset. Jatkossa meidän poppoon kuulumiset päivittyy taas tänne, eli blogi päivittyy taas. Jos jollakulla on jotain bloggausideoita, niin niitä saa ehdotella minulle :) Mukavaa kesän alkua kaikille! :3

2 kommenttia:

  1. Liityin lukijaks! :) Tosi ihana blogi, jatka samaan malliin (:

    Tässä linkki Susan blogiin, jos koiranelämä kiinnostaa: youremyvirtue.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia kovasti. Kyllähän minä mielelläni muiden blogeja lueskelen, kiitoksia linkityksestä :)

    VastaaPoista