torstai 20. joulukuuta 2012

Meidän koti

Joululoman alkamisen kunniaksi otin itseäni niskasta kiinni ja valokuvasin meidän pikkuruisen kotimme :-) Neliöitä löytyy vain 25, mutta hyvin pystymme sovussa asumaan kyllä :-) Asunnossa asuu minun lisäksi siis avomieheni, kaksi kania, neljä hiirtä ja hamsteri. Ensi kesänä olisi sitten edessä varmasti muutto suurempaan asuntoon. Tässä nyt sitten se lupaamani koti-postaus kuvien muodossa :)

Näkymä eteisestä

Sänky


Eläinnurkkaus

Tietokonepöytä, arkku yms. :)
KeittokomeroEteinen


Kämpässä paljon valkoista, koska se on lempivärini :-) Olemme vähän aikaa sitten vasta muuttaneet, niin sisustaminen on vielä kesken osittain, esimerkiksi eteinen kaipaa vielä tauluja seinälle. Vessasta en kuvaa jaksanut ottaa, ei se sen erikoisempi ole :D Pöydän, vaatekaapin, lipaston, seinähyllyt olen suunnitellut isäni kanssa ja hän on ne omassa firmassaan minulle tehnyt. Tuolit ovat varmasti melkein viisikymmentä vuotta vanhat, maalaamalla niistä sai kivat. Ja isäni väittää tuon arkun olevan lähemmäs sata vuotta vanha, senkin olen maalannut. Ennen se oli punainen. Minusta vanhoista tavaroista saa kivoja vain hieman maalaamalla, ei aina tarvitse ostaa kaikkea uutena. Noh voisin alkaa höpöttämään noita sisustus-juttuja vaikka tuntikaupalla, parempi lopettaa jo :D

Tuo eläinnurkkaus on vähä huonolla paikalla, kun on patteri takana. Olen tässä suunnitellut, että ottaisin kaneilta häkin pois kokonaan, niin että kippurat saisivat olla vapaana asunnossa aina. Ne ovat niin kilttejä, etteivät tee tuhoja oikestaan ikinä, kunhan sähköjohdot ovat vaan piilossa. Tarpeetkin tekevät niin hienosti laatikkoon :) Ninja asuikin vapaana meidän entisessä kaksiossa, ja siellä kaikki sujui oikein hyvin.

Noh saa nähdä, että milloin saan toteutettua tuon idean, ainakin kokeilla aion jossain vaiheessa. Mukavaa joulunodotusta kaikille!
P.s Olettehan muistaneet hankkia jo joululahjat rakkaille karvakorville? <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti