maanantai 1. huhtikuuta 2013

Pupujen pääsiäisloma

Vietimme pääsiäisloman missäpäs muuallakaan kuin mökillä! Menimme mökille jo torstaina ja eilen illalla kotiuduimme. Nala ja Ninni asustavat mökillä pienessä häkissä kahdestaan, Ninja on vapaana.

Kanit pääsivät ensimmäistä kertaa ulkoilemaan omaan tarhaan, koska oli niin lämmin keli. Nala ei ollut ennen käynyt ulkona, joten sillä riitti ihmettelemistä. Nalaa olen nyt alkanut totuttaa valjaisiin. Voin kertoa, että alku ei ollut mitenkään helppo! Mieletöntä rimpuilua ja valjaista irti pyristelyä. Nyt Nala kuitenkin käyttäytyy valjaissa jo suhtkoht hyvin :) Uskalsin sitä jo ulkona valjaissa käyttää.

Jotain aika outoa myös tapahtui lomalla. Otin Nalan alakertaan valjaissa. Nalaa jännitti todella paljon ja se hyppäsikin syliini turvaan. Aina kun laitoin sen lattialle, niin se loikkasi syliini. Mieletöntä! Sillä on aina ennen ollut toinen kani turvana, mutta sitten kun ei ollutkaan, niin se kai turvautui minuun?

Lisäksi hieman päätöksiä kanien suhteen tuli tehtyä siskoni kanssa. Ninnihän on virallisesti siskoni kani. Ninni vaan asustaa luonani, koska siskoni opiskelee vielä. Noh ilmeisesti kesällä siskoni muuttaa miehensä kanssa omaan asuntoon. Ninni ja Nala muuttavat siskoni luokse sitten. Siskoni ei halua, että Ninni joutuu asumaan yksin, sen takia Nala lähtee mukaan. Ninja pärjää varmasti yksinkin, se nimittäin vieläkin välillä ärhentelee muille kaneille. Eli tämmöinen alustava päätös tuli tehtyä.

Lopuksi vielä pääsiäisloman kuvia :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti