perjantai 30. elokuuta 2013

Kanien totuttaminen toisiinsa


7 kommenttia:

 1. Mönkijäiset ovat oikein kamuja keskenään, alussa aina hieman toisiaan ihmettelevät, lopuksi sitten vierekkäin makoilevat :)

  VastaaPoista
 2. Hienoa! :)

  Osaisitko muutes auttaa minua, Peppi-pupu etsii edelleen hyvää eläkekotia aikuisen tai vastuuntuoisen nuoren rakkaana lemmikkinä. Tarvitsisin sille jonkun vastuuntuntoisen ihmisen, jolla olisi aikaa ja mielenkiintoa huolehtia omalaatuisen luonteen omaavasta pupu-muorista! :)Haikeus luopua, mutta hankala hoitaa äidin luokse, kun en kotona valitettavasti pysty pitämään..

  VastaaPoista
 3. En kyllä tiedä ketään, kuka olisi pupua vailla. Meillä rajalliset tilat, niin ei voida tällä hetkellä yhtään pupua enempää ottaa :( Jos olisi vieläkin isompi asunto ja enemmän aikaa, niin ottaisin Pepin kyllä meille heti asumaan!

  Voin toki kysellä tutuiltani, jos joku vaikka eläkekodin haluaisi kanille tarjota. Siskollani on paljon eläinrakkaita ystäviä, josko heistä joku vaikka olisi kania vailla :) Tai voisit vaikka Apulaan laittaa uuden (kuvallisen) ilmoituksen Pepistä.

  Harmi, kun joudut Pepistäkin luopumaan. Rakkaasta eläimestä luopuminen ei koskaan ole helppoa :(

  VastaaPoista
 4. Joo ei ole helppoa luopua, ja vieläpä paikkaan mistä ei enää kuule mitään, tiedä vaikka kiertoon.. Peppikin kun on melko tättärä täti (kävi kerran dobermannin kimppuun jne... :D). Vanhemmiten toki rauhoittunut, ei ole purrut moneen vuoteen (koputtaa puuta). Tollaselle pitäs olla koti joka ymmärtää, että toinen on vähän erilainen nuori (muori).. :)

  VastaaPoista
 5. Voi olla, että saattaa olla kyllä todella vaikeaa löytää uutta kotia, kun kerran Peppi on luonteeltaan hieman omalaatuinen :D

  VastaaPoista
 6. Se on niin hirveen reviiritietoinen, häkissä vähän äksy, mutta häkinulkopuolella ok.. Se dobberi tapauskin sattu niin että koira työnsi päänsä häkkiin. :D Mut tarvii pistää ilmoitus apulaan, jospa sen joku haluis.

  VastaaPoista