sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Toukka-episodi

Pari viikkoa sitten huomasin, että seesaminsiemet olivat alkaneet tarttua ihmeellisesti yhteen. Silloin ajattelin vain, että ehkä seesaminsiemeniin on mennyt hieman rasvaa käsistäni, sillä joudun käsiäni aika useasti rasvailemaan. Tänään sitten minulle selvisi paakkuuntumisen oikea syy, ja se ei minua juurikaan miellyttänyt.
    Tapoin aikaani järjestelemällä hamstereiden ruokalaatikkoa, availin ruokapurkkeja ja katselin muuten vain ruokia aikani kuluksi. Noh sitten avasin seesaminsiemeniä sisältävän purkin, ja aloin nostelemaan paakkuuntumia roskikseen. Puristin yhtä paakkuuntumaa, ja se liikahti! Paakkuuntumat olivatkin toukkia, ja voi hyvänen aika sitä kuvotuksen määrää silloin! Itse inhoan kaikkia maailman ötököitä niin paljon kuin vain ihminen voi inhota ja siinä minun kädelläni sitten lepäsi kuoliaaksi puristettu toukka. Kauhunsekaisin tuntein heitin kaikki seesaminsiemet toukkineen roskikseen. Sitten tarkistin vielä, ettei muissa rasioissa ole toukkia, onneksi niitä ei löytynyt.
   Ostin seesaminsiemet Citymarketista reilu kuukausi sitten, pitää lähipäivinä käydä uusi satsi niitä ostamassa, ja toivon mukaan se olisi sitten toukaton! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti