torstai 4. elokuuta 2011

Taavetti astutuslainaan

Tänään käytiin viemässä Taavetti (Darilie Donroe) Kajaaniin Immosen Evelle astutuslainaan. Isänä toimii Even omistama Het Dierendorp Denim, joka on väriltään pk sininen! Jos jotakuta kiinnostaa ostaa poikanen tuosta Taavetin poikueesta, niin Even kotisivuilla on lisää tietoa kyseisestä poikueesta:
http://evenhamsula.gnawer.net/poikuesuunnitelmia/

Toivottavasti kaikki menee hyvin, ja saan Taavetin poikastenteon jälkeen ehjänä kotiin. Jo nyt on kauhea ikävä pientä rakasta ystävääni!<3

   Pakko myöntää, että kyllä tuntuu oudolta, kun on tällä hetkellä vain yksi hamsteri kotona :D Saapahan Liinu paljon huomiota aina iltaisin, kun nyt ei ole toista hamsteria, mitä pyöritellä. Liinu ei varmasti pane pahakseen, sillä tytteli on kauhean huomionkipeä, ja tuntuu kovasti haluavan aina terraariostaan pois herättyään illalla :)

   Ainiin ostin vielä Eveltä kaneille Genesistä kokeeksi. Nyt en ole juuri kehdannut kaneille pellettiä antaa kuin lähinnä herkuksi, sillä tyttelit meinaavat lihoa todella helposti! Tuo Genesis on todella vähärasvaista, ja sitä uskaltaa varmasti alkaa syöttämään meidän palleroille :) Pitää alkaa nyt pikkuhiljaa totuttamaan kaneja tuohon ruokaan, ettei vaan mene niillä maha sekaisin :)

Darilie Donroe

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti