sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Akvaario haaveita

Nyt kun ollaan saatu isompi asunto, niin olenkin alkanut haaveilemaan akvaariosta! Minulla on ollut 40, 60 ja 80 litrainen akvaario ennen.

Olohuoneessa olisi juuri sopiva paikka 100-200 litraiselle akvaariolle. Miestä olenkin jo alkanut lämmittelemään ajatukselle, että akva hankittaisiin sisustuselementiksi ;D Muutamasta akvaariosta olenkin jo kysellyt. Saattaa olla, että haetaan ensi viikolla, jos mies vaan lämpenee ajatukselle. Akvaarioon kalastoksi ehdottomasti haluaisin platyjä. Ne lisääntyyvät helposti ja ovat helppohoitoisia. Pohjalle olisi kiva hankkia muutamia monnisia, esimerkiksi helmimonnisia.

Noh jokatapauksessa saattaa olla, että blogissani kerron koira- ja kaniharrastukseni lisäksi hieman akvaariostani, jos sen nyt saan hankittua :)

Mitenkäs tämä viikonloppu meni niin nopeasti? O.o Äskenhän vasta oli perjantai. Voi surkeus!2 kommenttia:

 1. Meillä myös ollut 40L, 60L, 100L, 200L ja sitten 260(?)L malawi allas, ja nyt tuli 400L :) + Kaks kappaletta konna altaita ollut. :) Meidän äite on noista kaloista kiinnostunut nyt meillä on muutamia eri rapuja, monneja, ahvenia, rihmakaloja ym. ja tulee huomemma vähän erikoisempia isoja kaloja :)

  Toivottavasti saat akvaarion, sen kun laittaa hienoksi niin on tosi kiva sisustuksessa.

  Harmi etten ite voi omaan huoneesee ottaa, kerran kokeilun jälkeen fretti uiskenteli altaassa ja siinä vaiheesaa päätin että EI :D

  friianblog.blogspot.fi :)

  VastaaPoista
 2. Oij, teillähän on ollut vaikka minkäkokoisia altaita! :) Akvaariosta saa todella helposti hienon ja näytttävän, lisäksi se toisi oikein kivasti valoa olohuoneeseen.

  Hehh, sun frettis on melkoisen hurja tapaus selkeesti :D

  VastaaPoista