torstai 2. helmikuuta 2012

Hoohetki lähestyy!

Ja kylläpäs nyt jo jännittää! Huomenna yhdeksältä aamulla Ninni sitten steriloidaan. Kyllä tätä on ootettu :)

Paljon oon jo joutunut tekemään valmisteluita ennen leikkausta. Tänään siirsin Ninnin asumaan huoneeseeni, sillä eihän varasto ole sopiva paikka leikkauksesta toipumiseen. Ninni pääsee takaisin varastoon asustelemaan sitten, kun on täysin toipunut. Pesin kaikki Ninnin tavarat: häkin, juomapullon, ruokakupit, heinähäkin, wc-laatikot, harjat. Laitoin häkin pohjalle maton, ja kaikki puhtaat tarvikkeet. Ninni saa tämänillan juosta vapaana huoneessani ja totutella pieneen muutokseen asumisessa. Hyvin tyytyväiseltä tyttö kyllä näyttää, tuolla se retkottaa pitkin pituuttaan uuden maton päällä häkissään :-)

Kauheasti olen siis joutunut pesemään tavaroita, että ne ovat sitten puhtaita. Myös kuljetusboksin pesin huolella ja laitoin sinne puhtaat pyyhkeet ja heinällä täytetyn heinäpallon jo valmiiksi. Sitten pesin vielä pyyhkeitä, mattoja yms. Kauheasti hommaa vaikka leikkausta ei ole vielä edes tehty! Tänään illalla valmistan jonkinlaisen porkkanasoseen, jota aion Ninnille ruiskulla antaa, mikäli Ninni ei itse suostu syömään.

Apua olenkohan unohtanut tehdä jotain tärkeää liittyen huomiseen? Pientä hermoilua siis havaittavissa :D NOH OLEN UNOHTANUT! Nostaa rahaa leikkausta varten. Nyt lähdenkin kipinkapin maatille, kirjoittelen lisää toipumisesta varmaankin jo huomenissa! :)
Kuvassa on Ninni juuri kotiutuneena. Eikö olekin maailman suloisin<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti