lauantai 4. elokuuta 2012

Home Sweet Home


Siinäpä pari kuvaa kanien uudesta kodista. Häkki on 120 senttiä pitkä ja kaikki tarvikkeet ovat sävy sävyyn vihreitä :) Häkki on aika lähellä omaa sänkyäni, onneksi Ninja ja Ninni ovat molemmat todella hiljaisia, niin saan yöllä hyvin nukuttua :D  Kanit viihtyvät omassa häkissään hyvin. Itseasiassa hieman liiankin hyvin.. Häkin luukku on 5-7 tuntia päivässä auki, mutta kanit eivät millään tahdo tulla ulos juoksentelemaan. Ja jos nostan kanit pois häkistä, hyppäävät kanit heti sinne takaisin.

Olen yrittänyt myös juoksuttaa kaneja niin, että otan kanit häkistä lattialle ja laitan häkin luukun kiinni. Silloin kanit pyörivät vain häkin ympärillä hämmentyneinä. Kellään samanlaisia ongelmia? Kanit eivät halua juosta vapaina :D Molemmat ovat kylläkin steriloituja, se varmaan vaikuttaa asiaan.

Käytettiin kaneja poikaystäväni kanssa eilen ulkona valjaissa, lopuksi pari kivaa kuvaa kanien ulkoilusta. Kuvista huomaa, että Ninja on lihonut aikalailla nyt kesän aikana. Nyt neiti joutuukin dieetille :P


3 kommenttia:

 1. Mistä toi häkki on ostettu, miekin tahon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin sen käytettynä :D Hain vielä yli tunnin ajomatkan päästä, koska juurkin tuon häkin halusin :D

   Poista
  2. Voi hitsi... Mistähän noita sais...

   Poista