sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Taas yksi mökkiviikonloppu takana...

Ja fiilis aivan huikea! Oli aivan ihana viikonloppu, tälläisiä lisää kiitos <3 Mökillä olimme taas jälleen kerran, minä mieheni ja meidän eläimet (Nana ja kanit) sekä pikkuveljeni ja isäni. Vaikkei sää oikein suosinutkaan, niin meillä oli tosi kivaa! Kuvia tässä postauksessa meidän rennosta viikonlopustamme.

Perjantaina siivoilin hieman mökin yläkertaa. Teimme ruokaa ja saunoimme. Uida en uskaltanut :( Miehen kanssa katsoimme Dexteriä illalla, nukkumaan menimme joskus yhdentoista aikaan.

Lauantaina heräsin jo yhdeksän aikoihin ja lähdin Nanan kanssa peltolenkille. Aurinko paistoi nätisti, Nana kirmasi innoissaan pitkin peltoja. Kuvia hieman räpsin lenkiltä.
Viimeisessä kuvassa on Nana marjavarkaissa. Tuo koira on niin viisas, että muistaa parhaat marjapaikat ja lähtee itsekseen herkuttelemaan. Parempiin suihin on hävinnyt jo meidän metsämansikat, sekä vadelmat.

Lauantaina päivällä käytiin sukulaisten luona. Kokkailimme hyvää ruokaa. Kynin Furminatorilla Nanan, Ninjan ja Ninnin. Pikkusen lähti muuten kaneista karvaa! Napsuttelin leikellä elukoilta kynnet samalla.


Lauantai illalla kävimme pikkuveljeni ja Nanan kanssa katsomassa lehmiä. Matkaa navetalle on pari kilometriä. Matkalla kävimme tutkimassa uusia polkuja sekä söimme vadelmia. Vasikoita rapsuttelimme ja ruokimme. Nana pelkäsi vasikoita :D Koko reissuun vierähtikin pari tuntia, oli tosi hauskaa! Muut olivat kalassa sillä aikaa, kun seikkailimme vadelmapuskissa :D
Nam nuo vadelmapuskat! <3 Sunnuntaina piipahdimme Vehmersalmessa sellaisessa kylätapahtumassa. Nana joutui jäämään mökille juoksujensa takia :(

Kotona oltiin sitten yhden jälkeen. Toivottavasti muillakin oli mukava viikonloppu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti