perjantai 16. elokuuta 2013

Elmeri-pupunen

Huomenna haemme Sotkanniemestä Elmeri-kanin meille eläkekotiin. Muutamasta kanista kyselimme, mutta Elmeri vaan tuntui olevan meille se paras vaihtoehto. Halusimme vanhan ja rauhallisen kanin, jolle voimme tarjota hyvän ja rakastavan eläkekodin.

Elmeri on 9,5 vuotias! Ikäisekseen hyväkuntoinen ja pirteä kuulemma. Rauhallinen ja kiltti tapaus :) Juurikin meidän perheeseen varmasti sopiva. Koska Elmeri on kastroitu, niin ajattelin kokeilla, jos tulisivat Ninjan kanssa juttuun keskenään. Toivon, että Elmeri elää vielä edes muutamia vuosia. Elmeri muuttaa siis kanikerrostalomme yläkertaan asumaan. Elmerillä on oma koppi häkissä, toisinkuin Ninjalla :)

Elmerin nimen tulemme vaihtamaan, koska meillä asusti Elmeri-niminen hamsteri. Elmerille pitäisi keksiä joku N-kirjaimella alkava nimi. Niiloa olen miettinyt, ehdotuksia saa toki laittaa! :)

Lopuksia muutamia kuvia Elmeristä. Kuten kuvista voi päätellä, Elmeri on ollut aika reilulla ruokinnalla. Silmät Elmerillä kuulemma hieman vuotaa tällä hetkellä, johtuen ehkäpä ulkona olemisesta.
5 kommenttia:

 1. Miten ois Nemo? ;) Ei tullut nyt muuta mieleen.

  VastaaPoista
 2. Heippa! Täällä Elmerin entinen omistaja! :) Elmeri tunnisti nimensä ainakin pari vuotta sitten ja tuli kutsusta luokse, olisiko joku vähän Elmerin kanssa rimmaava nimi hyvä? esin. Nestori?? Sopisi hyvin vanhalle arvokkaalle herralle... ;)

  Miten muuten on mennyt, kerrohan kuulumisia! :) Vähän on ollut ikävä, mutta vaikutatte maailman parhaalta kodilta vanhalle herralle, joten harmita ei yhtään että teidän mukaan pupun annoin! :)

  Jenna

  VastaaPoista
 3. Voi, Nemo olisi ollutkin ihana nimi. Mutta tuo pupu on vaan niin Elmerin näköinen, ettei nimeä voi enää vaihtaa :D

  Kaikki on sujunut Elmerin kanssa oikein hyvin, kohta tulossa postaus Elmerin kotiutumisesta :) Elmeriin olen tykästynyt todella paljon, vanhat eläimet ovat jotenkin vaan niin suloisia <3

  VastaaPoista