maanantai 16. tammikuuta 2012

03.02.2012

 ... ON NINNIN STERILOINTI KLO 09.00 !

Kuten jo vähän aikaa sitten kirjoitin, ollaan sitä siskon kanssa jo pitkään harkittu. Viedään Päivärantaan (Rakki&Katti), jossa tuttu eläinlääkäri tekee steriloinnin. Koko homma maksaa 90 euroa, mikä ei ole todellakaan mielestäni paha hinta.

Kovasti jo jännittää, lähinnä se, että mitenkä Ninni suostuu syömään leikkauksen jälkeisinä päivinä. Ajattelin, että varmuuden vuoksi keitän porkkanaa, ja teen siitä kunnon vellin. Jos sattuukin, että Ninni ei suostu syömään, niin on jotain nestemäistä sapuskaa sitten valmiina. Toivottavasti kaikki menee hyvin! :)

Kirjoittelen lisää sitten kun leikkaus on ohi, lähinnä toipumisestä ja siitä, miten Ninni käytös on muuttunut. Mikäli kaikki menee oikein hyvin, saattaa Ninjakin lähteä jossain vaiheessa samaan operaatioon. Uskon, että jos vain leikkaus onnistuu niin siitä tulee olemaan hirveästi hyötyä. Ja hintakaan ei ole minusta paha :-)

Lopuksi laitan vielä pari lähiaikoina ottamaani kuvaa :-) Kuvat eivät tällä kertaa liity eläimiin mitenkään.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti