keskiviikko 17. elokuuta 2011

Koko konkkaronkan kuulumiset

Olin viikon lomamatkalla Bulgariassa, ja sen takia en ole ehtinyt tänne kirjoittelemaan. Noh nyt tänään kuitenkin kotiuduin, ja nyt ajattelin kirjoittaa koko porukan kuulumiset. Matkani ajan eläimiäni hoitivat siskoni yhdessä äitini kanssa. Ainiin ja myöskin Eve, sillä Taavetti on Kajaanissa edelleen astutuslainassa :)

Liinu on ollut vähemmällä liikunnalla nyt reilun viikon. Ja en tiedä, että valehtelevatko silmäni, vai onko neiti oikeasti pyöristynyt silmissä. Joka tapauksessa Liinu on päässyt liian tukevaan kuntoon, ja nyt alkaa sitten pikkuhiljaa kiinteytys, lähinnä liikunnan avulla. Ruokavaliossahan ei pitäisi olla mitään vikaa, kun kuitenkin laadukasta, vähärasvaista siemenseosta (Bunny Hamsteria) syötän, sekä tuoretta usein myös. Huomasin, että Liiinun terraariossa on vaikka minkälaisiä herkkuja (siementanko, koirankeksejä, yms.), eli äitini on varmaankin taas innostunut tuossa ruokinnassa :D Noh kuitenkin olen tyytyväinen, kun perheeni on niin hyvää huolta pitänyt Liinusta! :)

Kaneilla ei onneksi ole tullut lisää massaa viikon aikana. Kanit juoksivat iloisina vastaan minua, kun tulin kotiin. Ja niistä näki kyllä selvästi, että niillä on kaikki todella hyvin :) Tähän väliin voisinkin kertoa, että miten äitini oli kanejani ruokkinut viime kesänä, kun olin matkalla Tuniassa :D Äitini oli syöttänyt (tai siis yrittänyt syöttää) kaneille koiranraksuja! Eihän ne tietenkään kaneille kelvanneet, onneksi sentään heinää oli ollut koko ajan heinähäkki täynnä :D Heh, kuten kaikki arvaavatkin, niin äitini ei tosiaankaan omaa kovin vankkaa tietämystä kanien ruokinnasta :D Mutta pääasia, että tällä kertaa rakas äitini oli ottanut neuvosta vaarin, ja ymmärtänyt antaa kaneille ihan vaan kaninruokaa :)

Sitten Taavetin kuulumisiin. Taavetilla on kaikki hyvin, ja se on astutettu, tosin vielä ei ole varmaa, että onko tyttö tyhjä vaiko ei. Oli helpotus, kun Taavetti lähti Kajaaniin juuri ennen matkaani, niin sai tyttö varmasti hyvän ja asiantuntevan hoitopaikan lomani ajaksi :)

Lopuksi vielä pari kesäkuvaa Ninjasta! Hyvää syksyn odottelua kaikille :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti