lauantai 20. huhtikuuta 2013

Freddy makutestaus

Pääsin elukoiden kanssa osallistumaan Freddyn makutestaukseen! Tänään hain sapuskat postista ja heti illalla tänään annan ensimmäiset maistiaiset eläimille. Ainakin omaan nenään tuoksui nuo ruuat ihan hyvälle, tosin enempää en tuoteselostuksia vielä ole ehtinyt tutkiskella. Saa nähdä miten eläimille kelpaa nuo.7 kommenttia:

 1. Itse en tuota syöttäisi. Kaikken maailman väri- ja säilöntäaineita. Lueppa tuoteseloste niin ymmärrät

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaisi sinun lukea uudelleen tuoteseloste, ruokiakin voi parantaa. Ei ne välttämättä ole huonoja jos ne on ollut sitä ennen.

   Poista
 2. Mä en sanoisi ihan noinkaan. Freddyn uusi ruoka on nykyään hyvää, ilman mitään turhia lisä-& säilöntäaineita. Tiedon urkki Ely ;)

  VastaaPoista
 3. No itse yllätyin, että noinkin laadukasta ruokaa nykyään valmistavat. Tuoksui hyvältä ja maistui kaneille hyvin. En minä tuota ihan jokapäivä silti kaneille syöttäisi, kun vaihtoehtoina on kuitenkin laadukkaampaakin sapuskaa.

  Mutta en kyllä syöttämättä jätä todellakaan. Ja arviointikaavakkeeseen kirjoitinkin, että sisältääköhän väriaineita. Ei ainakaan paljoa, näin silmämääräisesti katsottuna. Ja juuri sen takiahan Freddy tuollaisen makutestauksen järjestää, että voivat parantaa ruokaa entisestään.

  Tässä vielä Freddyn sivuilta otettu tuoteseloste:

  Valmistusaineet: Pelletti (mm. juurikasmassa, alfalfa), vehnä, kaura, ohra, alfalfapuriste (pun/vih), alfalfa, maissihiutale, puffattu maissi, johanneksenleipäpuun hedelmä, punajuuri, hernehiutale, porkkana, auringonkukansiemen, pellavansiemen- ja soijaöljy (omega 3&6).
  Ravintosisältö: Proteiinia 14,9 %, kuitua 14,0 %, rasvaa 2,9 %

  Ainakin rasvaprosentti minun mielestäni kaneille hyvä, kun on alle kolme. Proteiinikaan ei minusta ole huono. Kuitua kai saisi olla hieman enemmän? Kanihan sitä tarvitsee ruuansulatukseen. Mutta tokihan kaneille muutakin syötetään kuin vain tuota ruokaa. Esimerkiksi kuivattua leipää ja tuoreruokaa, joista tuota kuitua saadaan lisää.

  En minä silti tuota ruokaa ihan pystyyn haukkuisi, näin testanneena ainakaan :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä minäkin syötän hamsuille, jos satun saamaan ilmaisena, siis vaikka ep:nä näyttelyistä, sekaan menee rodo hamstermixiin. Hyvää evästä on :D

  Vanha tuotanto on sitten ihan erikseen, ne joutais nakella pois markkinoilta kaatopaikalle. ;D

  VastaaPoista
 5. Niimpä :D Minkä ihmeen takia pitäisi syöttämättä jättää, kun ei tuo nyt niin loppuunsa huonoa ruokaa edes ole. :D

  Ihan kiva kyllä, että ovat parantaneet noita ruokia. Hätätapauksessa tuota voisin jopa kaneille mökkisapuskaksi ostaakin, jos vaihtoehtona on esimerkiksi oskua kaupassa.

  VastaaPoista
 6. Uus Freddyhän on parasta markettiruokaa tällähetkellä :D

  Best Fried on täynnä kaikkee shaibaa, ei sitä syöttäs kyllä pahimmalle vihollisellekaan.

  VastaaPoista