sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Keksejä kaneille

Ohje

Pellettiä
Vettä
Kaurahiutaleita
Porkkanaa

1. Laita kanin pelletit turpoamaan kuumaan veteen. Lisää kaurahiutaleet ja anna turvota. Itse lämmitin seosta mikrossa, jotta hiutaleet turpoavat paremmin.

2. Raasta porkkana ja lisää taikinaan.

3. Tee taikinasta leivinpaperille haluamasi kokoisia ja muotoisia keksejä. Mitä ohuempia, sitä nopeammin valmistuvat.

4. Paista 150 asteessa, kunnes ovat kovia.
6 kommenttia:

 1. Olipas yksinkertainen ja helppo ohje. Täytyykin kokeilla mitä omat karvakorvat tykkäävät moisista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei ole vaikea ohje. Itse tosin jouduin paistamaan yli tunnin, kunnes olivat kovia. Kannattaa paiston aikana välillä käännellä keksejä =)

   Poista
 2. Mitä eläinlääkäriä suosittelisit Kuopiossa? Tuo kääpiöluppis-uros pitäs kastroida, kun parin viikon päästä muuttaa tyttöpupunen tänne. Onks sulla kokemusta siitä Kuopion eläinlääkärikeskuksesta, joka on Jynkässä? Mä en tiiä Kuopiosta mitään hyvää ell, kun ei oo koskaan tarvinnut käyttää tota kania missään..

  VastaaPoista
 3. Itse olen käyttänyt eläimeni aina Päivärannassa Paavolla. Paavo on todella mukava ja kokenut eläinlääkäri. Rakki ja Katti on kuopion eläinlääkäreistä kaikkein edullisin.

  http://www.directa.fi/yritykset/4908659/Pienel%C3%A4invastaanotto+Rakki+ja+Katti/ Tuolta löytyy numero.

  Tuota Kuopion eläinlääkärikeskusta olen kuullut todella paljon kehuttavan. Eli jos olisin sinä niin veisin jompaan kumpaan eläinlääkäriin. Paavo on silti minun mielestäni se kaikkein paras.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ite en tykkää Rakista ja Katista. Meiän entinen koirakaan ei siitä tykännyt, rupes aina murisee, kun sinne vei sen ja sit se lauleli jotain ihmelauluja, kun koiran korvia puhdisti. :D Ja kun samainen koira meni lopulta tosi huonokuntoiseksi ja Paavo kävi kotona lopettamassa sen, ni oli vielä sillonkii jaksanut murista sille.
   Mut varasin puputtajalle jo ajan sieltä eläinlääkärikeskuksesta. :)

   Poista
 4. Eläinlääkärikeskus on varmasti hyvä paikka :D Minä taas tykkään Paavosta tosi paljon, Paavolla on jotenkin niin rento tyyli tehdä töitä :)

  VastaaPoista