sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Ninja sairaslomalle!

Kuinka paljon itikat voivatkaan saada tuhoa aikaiseksi? Ja vielä parissa päivässä? Voin kertoa, että paljon!
   Vielä pari päivää sitten kaneja tarkistaessani kaikki oli hyvin. Ninjalla oli pari itikan pistoa päässä, ei sen kummempaa. Tänään sitten Ninjan kuntoa tarkistaessani koin järkytyksen, kanin niska oli aivan karvaton ja turvonnut, sekä kauttaaltaan itikan pistoissa. Voin raasua!
  Ninja oli raapinut niskaansa niin kovasti, että karvat oli lähteneet. Kutina oli varmasti siis sietämätön. Ninjalla on muutenkin todella ohut karva niskassa, ja sen takia itikat olivat sitten päässeet kunnolla tyttöä pistämään. Ninnilla on niin paksu turkki niskassa ja korvissakin, ettei itikoista ole Ninnille juuri mitään haittaa.
   Ninja asuu siis nyt viikon verran häkissä, joka on meidän varastossa. Siellä eivät ötökät sitten Ninjaa kiusaa, ja niskakin pääsee parantumaan. Ajattelin Ninjan päästää Ninnin seuraksi ulkohäkkiin aina pariksi tunniksi päivisin, niin ei Ninja sitten ihan tylsisty häkissä ja Ninnikin saa seuraa.
   Puhdistin Ninjan niskan, ja laitoin siihen rasvaa rauhoittamaan kutinaa. Tuossapa kuvia Ninjan niskasta, kuvat näyttävät pahemmilta, kuin tilanne todellisuudessa on! Kuvissa Ninjan niska juuri puhdistettu.
Raukka :(
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti