sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Hiirut

Nyt hiiret ovat asustelleet meillä jo sen verran, että olen niihin ehtinyt kunnolla tutustua. Jokainen on paljastunut omaksi, aivan erilaiseksi yksilökseen.

Sykkyrä on porukan rohkein ja uteliain, se on aina dunan kiipeilytelineessä vastassa. Se tykkää kiipeilemisestä myöskin paljon :) Sykkyrä tykkää maistella sormia, mutta ei kuitenkaan pure. Minä tosin joskus säikähdän, että se puree, vaikka sen tarkoitus onkin vain maistaa. Sykkyrä on käsiteltäessä jo hyvin helppo. Joskus se saattaa piipata, kun nostan sen kädelle. Olen myös huomannut, että Sykkyrä on porukan pomo. Se joskus pomottaa muita, varsinkin silloin kun laitan ruokaa dunaan. Mitään suurempia tappeluita ei kuitenkaan onneksi ole syntynyt.

Hattara on taas lauman rauhallisin. Tosin sehäh johtuu siitä, että se on vanhin, yli vuoden jo! Hattara on ihanan rauhallinen käsitellä ja sen saa helposti kiinni dunasta. Hattara on minun lempihiireni ylivoimaisesti. Tykkään eniten myös Hattaran turkin väristä ja kiiltävyydestä. Hattara on ihana<3 Yritin kerran juoksuttaa Hattaraa vessassa, mutta se ei suostunut liikkumaan minun viereltäni mihinkään. Ehkä vessa oli liian pelottava paikka, varsinkin ilman muiden turvaa.

Mainio on kaunis. Todella kaunis, pitkäkarvainen turkki on ihana. Käsiteltävyys on hyvä. Mainio tykkää nukkua Hattaran kanssa. Jotenkin minusta tuntuu, että ne ovat hyviä kavereita keskenään. Mainio on minusta reilu kaveri muille, se väistää muita kiipeilytelineessä.

Justiina on porukan arkajalka. Se on kuitenkin utelias. Justiina on yleensä viimeinen, joka tulee tutkimaan esimerkiksi uutta virikettä. Kädellä ollessaan Justiina ei kuitenkaan minusta ole pelokas. Justiina on ainakin vielä tällä hetkellä porukan pienin. Justiinalla on ihana ja kiiltävä turkki.

Kaikkien hiirien paino on noussut hyvin, jopa Hattarankin. Olen niitä ihan reilulla kädellä ruokkinut. Tuoreruokaa tarjoan joka toinen ilta. Hiirille maistuu hyvin erilaiset piltit. Kurkku ja tomaatti ei taas maistu. Tällä hetkellä kehittelen jotain juoksutusaitausta, missä voisin hiiriporukkaa juoksuttaa. Saa nähdä saanko aikaseksi tehtyä :)


2 kommenttia:

  1. Otahan turkkikuvaa sivusta Mainiosta, kiinnostaa millainen takki sillä on :)

    VastaaPoista
  2. joo! kuvaan vaikka tänään illalla :-)

    VastaaPoista