keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Rest In Peace Everlasting Love

Eilen huomasin vasta, että Lotalla oli kertynyt nestettä todella paljon alavatsan alueelle. Juoksuttaessani Lottaa poikaystäväni kysyi, että: "Miten Lotta on noin pyöreä mahasta?" Silloin vasta tajusin sen. Luulin ennen, että Lotta on vain lihonut, mutta se olikin kertynyttä nestettä. Lotta myöskin kaatuili, ja välillä sen jalat pettivät. Silloin en vielä pystynyt eläinlääkäriin lähteä tyttöä kiikuttamaan, kun kello oli jo niin paljon.
   Tänään aamulla koppiin katsoessani Lotta oli vieläkin surkeammassa kunnossa, ei suostunut tulemaan edes pesäkopistaan pois. Joudun juottamaan Lottaa, kun yrittäessään itse juoda, niin Lotta kaatuili vaan. Sen jälkeen otin kiireistä puhelua eläinlääkärille ja aika saatiin klo 14.30. Tiesin kyllä jo, ettei Lotta tulisi eläinlääkäristä elävänä takaisin. Googletin Lotan oireille netistä selitystä, ilmeisesti Lotalla voisi olla jonkunlainen munuaisten vajaatoiminta, koska veden juonti on lisääntynyt viimeaikoina paljon ja nestettä kertynyt paljon vatsan alueelle.
   Eläinlääkäri epäili myös, että vika on munuaisissa. Mutta nyt jokatapauksessa Lotalla ei ole kipuja ja se on jo matkalla paremmille hamstrausmaille. Iso ikävä jää! </3 Kiitokset vielä Evelle Lotasta, oli mahtavaa saada tarjota eläkekoti näin hienolle ja mahtavalle hamsterille :)  

Tässä kuvassa Lotta oli vielä Even omistuksessa


Lotta tutkimassa uutta kotiaan
... Ja testaamassa uutta juoksupyöräänsä :)Voiko olla söpömpää?<3

Lotan viimeisiä elinpäiviä :<
Ja tässä on Lotta sitten lähdössä viimeiselle matkalleen :((

Hyvää matkaa rakas ystäväiseni<3

Minä tiedän sinun aina olevan siellä,
Mihin ikinä tieni mennä voi<3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti