sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Koirakolmikko

Käytiin muutamia viikkoja sitten yhdessä serkun ja meijän koirien kanssa pitkällä lenkillä. Serkulla on pieni pomerianian (olikohan oikea rotu edes?) narttupentu, kutsumanimeltään Bambi. Aluksi Nana hieman Bambille murahteli, mutta loppujenlopuksi kaikki kolme koiraa tulivat älyttömän hyvin toimeen keskenään.

Käytiin reilun tunnin mittainen lenkki, kolmikko oli melkein koko lenkin ajan irti. Kyllä oli todella ihanaa katsoa, kun koirat pinkoivat minkä kintuistaan pääsivät. Serkun kanssa sovittiin, että yritetään yhdessä alkaa lenkkeilemään muutamia kertoja kuukaudessa edes. Samalla saadaan vaihdettua kuulumisia ja koirat saavat liikuntaa.

Ostin itelleni auton viikko sitten niin nyt päästään koirien kanssa käymään hyvin eri lenkkipoluilla, koirapuistoissa yms. Tosi kiva, kun ei tarvitse tallata samoja polkuja! Samalla saa Viivi treeenausta autoiluun, se pelkää aikalailla vielä autoja ja autossa matkustamista. Monesti Viiville tulee paha olo ja se oksentaa. Tai sitten se kuolaa. Mutta ei onneksi koskaan itke, hiljainen kuitenkin on :)

Voi, kun harmittaa nämä pakkaset! Ihana olisi painella lenkille, mutta eipä sitä 20 asteen pakkasessa koiria kehtaa juoksuttaa.. :s

Lopuksi kuvia kolmikosta.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti