tiistai 19. helmikuuta 2013

Helmikuun kuulumiset

Nala on kotiutunut todella hyvin. Nala muutti asumaan samaan häkkiin Ninnin kanssa, koska Ninja ei tule tällä hetkellä ainakaan toimeen kummankaan kanin kanssa :( Ninja asustaa tällä hetkellä vapaana meidän asunnossa. Nala on jo nyt oppinut käyttämään wc-astiaa, pissit tuleekin jo hienosti oikeaan paikkaan! :) Uskomatonta miten nopeasti Nala oppii. Hieman on Nalan maha on sekaisin ollut, mutta mitään pahempaa ripulia ei onneksi kuitenkaan ole. Ensi kuussa käytän Nalaa eläinlääkärillä hampaiden tarkistuksessa ja varmaankin lyhennyksessä myös. Toivottavasti kaikki menee hyvin. Itse saan kyllä onneksi Nalan hampaat lyhennettyä sivuleikkureilla. Omat sivuleikkurini ovat aika tylsät, joten uudet pitää hankkia pikimmiten!

Hiiret lähtivät uuteen kotiin tuttuni luokse. Onneksi on hyvä ja rakastava koti tyttösille tiedossa. Parempi tällä kertaa näin, vaikka kovasti harmittaakin. Ikävä on hiiriä, mutta uskon, että tämä oli nyt oikea ratkaisu hiirten parasta ajatellen.

Kävin tänään shoppailemassa eläimille kaikkea kivaa lemmikkiasemalta. Mukaan tarttui hieno uusi lasinen juomapullo Nalalle ja Ninnille, valkoinen wc-astia Ninjalle ja hieman herkkuja jokaiselle :) Mökiltä löysin aivan ihanan vanhan oliivinvihreän vadin, joka toimii nyt kanien häkissä vessana. Mökiltä löysin myös Nalalle hienon ruskean ruokakupin. Mökin liiteristä hain jyrsimispuita eläimille virikkeeksi. Samalla hampaatkin pysyvät sopivan mittaisia. Tehtiin mieheni kanssa myös Nalalle oma koppi tervetuliaislahjaksi mökillä. Mökistä tulikin oikein hieno, Nala tykkää köllötellä kopin päällä ja Ninni kopin alla :D


Tuliterä wc-astia. Hinta 9,90 €Lasinen juomapullo, hinta 8,90 €Uusi mökki ja Nynnynen <3

4 kommenttia:

 1. Voi kiitoksia haasteista. Pitää katsoa, että ehdinkö koulukiireiltäni niihin vastaamaan :D

  VastaaPoista
 2. Hei löysitkö tuon pullon siis Kuopion leväsen lemmikkiasemalta vai mistä? Sama pullo hakusessa ja ei haluis tilailla... :) -Taru

  VastaaPoista
 3. Joo löysin. Mutta tuo pullo on suoraan sanottuna ihan p*ska. Siitä ei tule kunnolla vettä, kaneilla tällähetkellä vesikuppi. Käyn tuon pullon palauttamassa varmasti. En suosittele! Ostin pullon Kuopion keskustassa sijaitsevasta Pienestä eläinkaupasta (entinen lemmikkiasema).

  VastaaPoista
 4. Löysinkin pullon eilen aamulla juuri Minnan eläinkaupasta ja meillä toimii hyvin :) -Taru

  VastaaPoista