sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Uutisia, niin hyviä kuin huonojakin.

Luvassa sekä hyviä, että huonoja uutisia tällä kertaa. Ensin hyvät :)

Ystävänpäivä oli mitä ihanin <3 Haettiin Nala kotiin silloin ja kaikki eläimet ja myös me ihmisetkin herkuteltiin hieman ja nautittiin toistemme seurasta. Olen aivan rakastunut Nalaan. Aina kun sen päästää juoksemaan, niin se tekee mielettömiä iloloikkia. Sen touhuiluja jaksaa seurata tunnista toiseen. Välillä Nala rimpuilee sylissä, käsittelyä on päivittäin, joten uskoisin rimpuilun loppuvan.

Sitten hieman huonompiin uutisiin. Ninja ei hyväksy Nalaa ollenkaan :( Se hyökkii Nalan päälle. Ninni vaikuttaa ihan Nalan kaverilta jo, mutta ei Ninja. Nala asuukin omassa pienessä häkissään tällä hetkellä. Liekkö ikinä kaikki kanit tulevat toimeen keskenään? Voivoi, olisin niin halunnut, että kaikki ovat kavereita keskenään.

Ja lisää olisi huonoja uutisia luvassa, koskien hiiriä. Mieheni on nyt jatkuvasti valitellut, että hiirien pissa tuoksuu hänen nenäänsä aivan liian voimakkaalle. Olen yrittänyt hiirien dunaa siivoilla päivittäin, mutta ei meinaa auttaa. Pakko kyllä itsekin myöntää, että kyllä hiirien pissa haisee verrattuna esimerkiksi kanin pissaan. Ostin hiirien kuivikkeeksi turvetta, mutta ei turve oikein auta pitämään hajuja erossa. Meillä on vielä niin pieni asunto, että hiiriä ei muuhun tilaan voi siirtää :( Kaikki eläimet ovat siis samassa tilassa, missä mekin olemme. Olen tuulettanut asuntoa päivittäin, se onneksi auttaa hieman. Ollaankin mieheni kanssa hieman mietitty, että jos vaan tulee vastaan hyvä koti, niin saattaisimme hiiristä luopua. Minua harmittaa kovin, mutta onhan tämä miehenikin koti ja pitäähän minun hänenkin mielipidettään kuunnella.

Lopuksi vielä kuvia Nalasta, eikö hän olekin suloinen? <35 kommenttia:

 1. Oletko koittanut hiirille puupellettiä tai toa-lättiä? Puupelletti tuoksuu jo itsessään niin voimakkaalle, että kollikissan pissakaan ei haise kummemmin joten voisi toimia :)

  VastaaPoista
 2. Puupellettiä kokeilin, mielestäni se vie ainakin kanien pissin hajut aika hyvin. Minulla on vaan vahva epäilys, että saattaa olla kyse ihan allergiasta tässä tapauksessa :(

  VastaaPoista
 3. http://www.pispalanpalmu.fi/aktiivihiili_1kg_irtorae ;)Kokeileppa tuota pellettien sekaan. Haittana voi sanoa että tassut voi vähän värjäytyä tummaksi mutta haju ainakin on miedompi :)

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia minustakin Nala on mielettömän suloinen otus :) Hiiret lähtivät tuttuni luokse, koska uskon, että mieheni oli ihan allerginen niille. Harmittaa kovasti, jo nyt on hiiruja kova ikävä :/ Nyt niillä on ainakin parempi koti, jossa ei tarvitse montaa kertaa päivässä tuulettaa kotia ja siivota häkkiä jatkuvasti :)

  VastaaPoista