maanantai 25. maaliskuuta 2013

Tuholainen

Miten kiltti kani voikin muuttua melkoiseksi tuholaiseksi lyhyessä ajassa? Ja niin hirveästi kun minä olen kehunut, että Nala tyttönen on niin kiltti...

Nalan tämän hetkinen ongelma on matot. Se tuhoaa ne! En ymmärrä, mikä niissä kiehtoo. Eilen ostin Ikeasta kaneille uudet matot häkin pohjalle. Tänään niitä oli jo jonkin verran revitty :( Tosin hintaa matoilla oli  99 senttiä kappale, mutta harmittaa silti. Toivottavasti Nala jättää matot rauhaan jossain vaiheessa. Laitoin häkkiin lisää virikettä, jos kyseessä olisikin kanin tylsistyminen.

Irti ollessaan Nalaa pitää vaihtia, koska se meinaa maistella myös muita mattoja. Kengät on myöskin Nalan mieleen, varsinkin nahkaiset. Ja johdot, jotka ovat onneksi todella hyvässä piilossa. Nala on yrittänyt hypätä jopa häkin päältä kukkia syömään. Seurauksena se rämähti lattialle. Onneksi mitään ei käynyt. Nala on oppinut myöskin hyppäämään meidän sängylle.

Pahin ongelma on vieläkin edelleen Nalan käsittely. Ennen se oli niin kiltti, nyt se rimpuilee ja on muutaman kerran minua puraissutkin. Miten pienestä enkelikanista onkin tullut tuollainen riiviö? :O Murrosikä kenties?

Jotain hyvää on pakko tähän loppuun silti sanoa. Pissit Nala on aina tehnyt wc-astiaan. Vapaana ollessaankin! Se on minusta huippuhyvä juttu :) Jotain positiivistakin tuosta kaninketaleesta pystyy tällä hetkellä sanomaan :D

Tuholainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti