tiistai 30. huhtikuuta 2013

Nala uuteen kotiin

Nala lähtee tutulleni uuteen kotiin muutaman viikon sisällä :( Ninja ja Ninni alistavat Nalaa välillä aika rajusti, eikä se ole kivaa katseltavaa. Lisäksi Nala on alkanut jyrsimään vuokra-asuntomme listoja, enkä usko vuokraisännän siitä ilahtuvan. Sitruunamehua olen kokeillut laittaa listoihin, mutta se ei auta. Nala on myös alkanut öisin jyrsimään kaltereita ja rymyämään häkissä, niin etten saa nukuttua. Ja meillä kun on pienen pieni yksiö, niin ei kaninhäkkiä voi oikein muualle siirtää :(

Satuin tutultani kysymään, että ottaisiko hän Nalan. En vaan voi antaa rakasta kania tuntemattomalle uuteen kotiin. Nala lähtee Mäntyharjulle Tiina Kivirannalle. Siellä Nalaa odottaa muutama kaniystävä ja kohta valmistuva kanila. Nala pääsee kesäksi asumaan ulos. Parempaa kotia en Nalalle voisi toivoa.

Harmittaa kovasti, vaikka Nalalle onkin täydellinen uusi koti tiedossa. Luopuminen ei ole koskaan helppoa. Nalaa odottaa varmasti parempi koti Mäntyharjulla kuin täällä minun luonani Kuopiossa. Monta viikkoa olen ollut apealla mielellä, mutta uskon silti, että tämä on oikea ratkaisu :(

Kivirannan kanit


2 kommenttia:

  1. Ihan oikea ratkaisu Jenni! Älä murehdi :) Kaltereiden kalisuttelu kun on kuitenkin merkki tylsistymisestä, niin Nalalla on varmasti parempi olla kesät ulkona :)

    VastaaPoista
  2. Siltikin todella huono ja surkea mieli itsellä. Tällä hetkellä me ei vaan voida tarjota Nalalle oikeanlaista kotia, tilan- ja ajanpuutteen takia. Ja tylsistymisestä luulen johtuvan tuon jyrsimisen.

    Nalan parastahan tässä ajatellaan, vaikka itselle tämä tekee niin kipeää... :(

    VastaaPoista