perjantai 10. toukokuuta 2013

Weekend.

Vietämme viikonloppua mökillä kanien ja tietenkin Nanan kanssa. Nana on täällä melkein jatkuvasti irti. Mummo on siivonnut kaloja mökin nurkalla ja heittänyt kalan perkuujätteet perunapellon viereen. Nana tietenkin meni haistelemaan perkuujätteitä ja tulikin isääni vastaan sitten hauen pää suussaan :D Hyi hitto!

Ollaan käyty Nanan kanssa metsälenkeillä ja meidän rannassa kahlailemassa. Meillä on täällä mökin ympärillä suuret pellot, joita pitkin Nana tykkää juoksennella. Nana vaikuttaa todella onnelliselta. Se on ystävystynyt isäni kahden suomenajokoiran kanssa ja haistellut meidän kaneja. Nana yrittää leikkiä kanien kanssa, hieman rajusti joskus. Pääasia, että Nana ei yritä kaneja satuttaa. Uskon, että kaneista tulee Nanalle kavereita :)

Kaikki on siis mennyt todella hyvin! Ainoastaan pientä ongelmaa on ollut silloin, kun Nanan jättää yksin. Se hieman vinkuu, mutta yleensä rauhoittuu vähän ajan päästä. Nana on aika kiintynyt minuun ja haluaisikin seurata minua jokapaikkaan. Eilen kun menin vessaan ja Nana jäi muiden kanssa tupaan, niin se alkoi kovasti haukkua ja oikein vaati minua tulemaan takaisin :D Nyt ollaankin Nana jätetty mökkiin yksin pieniksi ajoiksi, jotta se tottuu yksinoloon.

Eilen käytiin shoppailemassa Nanalle uutta ruokaa pieni 1 kg:n säkki, luita, hieman herkkuja ja muita juttuja. Kuvia ostoksista huomenna! : ) Nanalle olisi vielä tarkoitus ostaa oma peti, hurtan pinkit valjaat ja hihna, kynsisakset, koirien shampoo, uudet hienot ruokakupit sekä uusia leluja. Pikkuhiljaa ostellaan uusia tavaroita Nanalle. Haluaisin Nanalle joko valkoisen tai mustan pedin, jonne laittaisin Nanan oman viltin. Mustista ja Mirristä ei kivaa petiä löytynyt :( Suuri olisi houkutus ottaa Nana nukkumaan viereeni.. Pakko saada peti äkkiä Nanalle hankittua, etten sorru :D

Äitimme koiralta saatiin Nanalle tavaroita, joita Sulo ei tarvitse. Saatiin hurtan mustat valjaat, uusi hihna, heijastinliivi (joka on hieman liian iso, pitää kaventaa) sekä leluja. Tuttuni on töissä koiranruokatehtaalla ja sieltä olisi tarkoitus tulla Nanalle luita ja lisää herkkuja.

Noh siinä oli hieman meidän kuulumisia :) Tänään olisi tarkoitus alkaa maalaamaan tuoleja ja pöytää uutta kotia varten. Lisäksi luvassa on tietenkin koiran juoksuttamista metsässä ja pelloilla. Viettäkää mukava viikonloppu, niin mekin!

t. Jenni ja karvaiset ystäväni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti