tiistai 20. elokuuta 2013

Elmeri ja uusi lempipaikka

Toissapäivänä ihmettelin, että minne Elmeri on kadonnut. Olin Elmerin laskenut muutama tunti sitten vapaaksi asuntoomme. Etsin ja etsin, Elmeriä ei näkynyt missään! Aloin jo huolestua.

Loppujen lopuksi Elmeri onneksi löytyi.. PYYKKIKORISTAMME! Sinne se oli hypännyt ja pienen pissinkin likaisten vaatteiden joukkoon tehnyt :D Kun Elmerin nostin pyykkikorista pois, niin se hyppäsi sinne takaisin. Uusi lempipaikka on siis löytynyt ;D3 kommenttia:

 1. Voi ei.. :D Onko Elmeri muuten ollut sisäsiisti? Miten silmät voi??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elmeri on hienosti käyttänyt wc-astiaa! :) Ei muutenkaan sotke häkkiään juuri yhtään, oikein helppo tapaus :)

   Silmät minusta paremmat jo. Toinen silmä ei enää ollenkaan vuoda, toinenkin jo näyttää paremmalta. En ole nyt edes joka päivä silmiä vedellä puhdistanut, etteivät vaan ärsyynny siitä sitten.

   Kanit eivät ainakaan vielä toimeen keskenään tule, Ninja alistaa Elmeriä. En ole sitten edes nyt yrittänyt yhdessä juoksuttaa, parempi erikseen :) Elmeri juoksentelee meidän koiran kanssa, ovat hyvät ystävykset keskenään :)

   Poista
 2. Hienoa! Siisti kaveri. :) Silmät varmasti rauhoittuuvat ihan hoitamattakin, kun saa sisällä olla. Ulko-ilma luultavasti aiheuttanut sen. Tulehduksesta ei taida olla kyse, jotain ärsytystä varmaan.

  Elmeri kyllä tykkäis kaniseurasta, mutta parempi erikseen, jos toinen kiusii! :) Se on vähän semmonen reppana ollu aina.. :D

  VastaaPoista