perjantai 27. syyskuuta 2013

Akvaariojuttuja!

Akvaario ollut tiistaista lähtien kypsymässä. Eilen kävin shoppailemassa bakteerikäynnistimiä, kasviravinnetta, levänpoistoaineen, ruukkuja, lämpömittarin ja pohjamonneille ruokaa. Bakteerikäynnistimen laitoin akvaarioon, huomenna varmaan voisin ensimmäiset kalat akvaarioon asuttaa.

Akvaariossa on inhottavasti kalkkia takalasissa, näkyy kuvissa. En sitä millään saanut irti. Lueskelin kyllä netistä, että lähtee pois ehkä sitruunalla, etiikalla tai soodalla. Nyt olisi kuitenkin ihan hirveä homma tyhjentää akvaario kokonaan ja alkaa jynssäämään kalkkia irti. Ajattelinkin hankkia muutaman imukupilla kiinnitettävän tekokasvin takalasiin peittämään kalkkijäljet. Ehkä jossain vaiheessa tyhjennän akvaarion kokonaan ja yritän saada jäjet irti. Nyt en kuitenkaan jaksa :D

Akvaarion sisustus on pahasti kesken. Lähinnä siinä on nyt vaan ne koristeet ja huonokuntoiset kasvit, mitkä sain akvaarion mukana. Tarkoitus olisi muutamia kasveja ostaa ja jokin kello, laivanhylky tai muu koriste vielä lisäksi.2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitoksia! Valitettavasti en nyt koulukiireiden takia ehdi haasteisiin vastaamaan. Hyvää syksyn jatkoa sinulle! :)

      Poista