keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Ollaan me elossa!

Tulipahan taas postaustaukoa : D Loma vietettiin ihan vaan kotosalla, eikä mitään sen kummempaa tehty. Nyt kun koulu alkoi taas, koulukiireitä on vaikka muille jakaa! Onneksi kohta on koulu ohi!

Nanalle kuuluu hyvää. Siitä on tullut nyt todella paljon leikkisämpi, kuin ennen. Monta kertaa päivässä ollaankin sen kansssa riehuttu ja leikitty leluilla. Nana on alkanut tuhoamaan lelujaan, melkein päivittäin.. Joutuu jatkuvasti ostamaan uusia! Toisaalta minusta hyvä antaa koiran vaan repiä leluja, eipähän sitten muita paikkoja ainakaan tuhoa!

Nana on ollut lenkeillä hieman hankalampi, johtuen lumesta. Neiti on niin innoissaan, hyppii, loikkii ja tempoo hihnassa lenkin alussa. Tykkää lumesta kovasti! Nanan kaulapanta oli kaulaa hiertäny, karvat oli lähteny :( Vaikka panta ei todellakaan kireällä ole ollut. Nyt Nanalla käytetään Hurtan valjaita, jotta karvat kasvaisivat takaisin. Ehkä valjaat muutenkin nyt hihnassa tempomisen kannalta paremmat :)

Ninjalle kuuluu kanssa ihan hyvää. Elmeri hieman huonommin on nyt hengitellyt, henki vinkuu välillä. Syö kuitenkin ihan normaalisti, liikkuu myös hyvin. Jos hengitysongelmat pahenevat pitää poika viedä eläinlääkärille. Tosin tuomion tietää melkeinpä jo valmiiksi sitten :( En ainakaan itse näe hirveästi järkeä alkaa liki kymmen vuotiasta kania alkaa yrittää hoitamaan, varsinkin jos hengitysongelmat ovat pahat. Elmerin tilannetta seuraillaan :) Mietin, että hengitysongelmiin vaikuttaa myös Elmerin suuri kaulapussi, vaikeuttaa hengittämistä varmasti!

Lomalla leikkasin kaikkien eläimien kynnet. Oli melkoinen homma. Ninjan kanssa leikkuu sujui hyvin. Nana taas ei tykännyt koko touhusta yhtään : D Elmeri oli itse muutaman kynnen jo lyhentänyt, muut jäivät minun hommaksi :D

Sellaisia kuulumisia meille. Napattiin Nanan kanssa muutamat yhteiskuvat yksi päivä. Eikö tuo otus olekin niin suloinen? <32 kommenttia:

  1. Heippa! Elmerillä on se henki vinkunut oikeastaan koko ikänsä välillä (luulen tietäväni mistä puhut). En tiedä mistä se johtuu, tai että onko erilaista kuin ennen. Mutta siis kyseessä voi olla nytkin tämä sama iänikuinen vinkuminen. Vielä en sinuna tästä syystä sitä kiikuttaisi lekurille, jos muuten oma itsensä. Mutta pidä meidät ajantasalla! :) Jenna

    VastaaPoista
  2. Aij, hyvä tietää! Alkuun Elmerillä ei sitä meillä ollut, nyt sitten vasta. Henki vinkuu välillä, kuitenkin päivittäin. Uskon, että leukapussi osasyynä, koska taitaapa henki vinkua lähinnä silloin, kun Elmeri makaa. Tai sitten osasyynä ehkä ilman viilentyminen, me kuitenkin aika usein asuntoa tuuletetaan. Myöskin erilaista heinää syötettiin nyt välillä, saattoi olla pölyisempää. Elmerille kuitenkin ruoka maistunut oikein hyvin, illalla ruoka-aikaan oikein kerjää häkissä sapuskaa :D Eli muuten kyllä aivan normaali ja juurikin sen takia en ole vielä käyttänyt eläinlääkärillä arvioitavana. Ehkä jos tuo vinkuminen jatkuu niin saatan tuossa eläinlääkärillä käyttää, mutta en kyllä itse lopetuksen kannalla ole, koska Elmeri muuten ihan terveen ja onnellisen oloinen :- )

    Tälläkin hetkellä Elmeri tutkiskelee paikkoja lattialla, ei nyt juoksentele kuitenkaan, mutta liikkuu. Paljon terkkuja niin Elmeriltä kuin minultakin sinne, täällä kaikki hyvin :-)

    VastaaPoista