sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Sunnuntai

Tänään oli pitkästä aikaa sellainen päivä, etten ollut suunnitellut mitään tekemistä! (Okei, oli oikeesti tekemistä suunniteltuna, mutta se peruuntui)

Päivä menikin sitten kokkaillessa ja eläinten kanssa touhuillessa. Viivin ja Nanan kanssa kävin puolen päivän jälkeen reilun tunnin mittaisella metsälenkillä. Käytiin myös jäällä ja koirat juoksentelivatkin hirmuista vauhtia pitkin jäätä. Metsässä törmättiin myös uuteen tuttavuuteen, suureen perun karvattomaan koiraan ja tämän ulkoiluttajaan. Naisen kanssa turistiin pitkät pätkät ja koirat leikkivät keskenään. Viivi aluksi hieman arasteli uutta koira kaveria ja oli aika alistuva.Lenkkeilyn jälkeen siivosin kanien häkit kunnolla. Kaneja aioin myös juoksuttaa vapaana, mutta kumpikaan kaneista ei ollut sillä tuulella, että juoksentelisi miellään. Elmeri istua törötti huoneen nurkassa ja näytti todella närkästyneeltä, kun sen häkistä pois nostin :D Ninja taas ei suostunut tulemaan häkistään edes pois. Tänäänhän on sunnuntai, eli lepopäivä! :D

Keksinkin alkaa kokkailemaan koirille jotain! Päiväruualta minulta jäi todella paljon ylimääräistä kaura-riisiä, joten kokkailin koirille mössön, jota laitan raksujen sekaan. Valmis mössö sisältää:
- Keitettyä kaura-riisiä
- 3 keitettyä kananmunaa
- koiran makkaraa (Best In, kanamureke)
- 2 rkl ruokaöljyä

Ja valmis tekele näyttää tältä:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti