maanantai 30. joulukuuta 2013

Nicoret's Viidakkorumpu

En ole tässä tohinassa blogiini ehtinyt hirveästi kirjoitella! Vihdoin ja viimein löydettiin meille mieleinen rotu ja sopiva pentu. Mietittiin meille sopivaa koirarotua cockerspanielin, kultaisennoutajan ja sekarotuisten pikkukoirien väliltä.

Joululomalla satuin bongaamaan Apulasta ilmoituksen, missä etsittiin cockerspanielin narttupennulle sijoituskotia. Pitkät keskustelut kasvattajan kanssa juteltiin ja päätettiin, että kyllä siinä on meille sopiva koira! Eilen haettiin pentu Riihimäeltä. Pentu sai lempinimekseen Viivi, kasvattajakin oli pentua Viiviksi kutsunut.

Ensimmäinen yö meni loistavasti, ei ole tullut pissejä eikä kakkoja kertaakaan lattialle. Viivi nukkui yönsä rauhassa ja ruoka on maistunut hyvin. Todella ihana pentu! Koirat tulevat hyvin toimeen keskenään, toki Nana välillä näyttää Viiville, että kuka talossa määrää. Esimerkiksi kun Viivi yrittää ryöstää Nanalta luuta, niin silloin Nana ärähtää.

Bloginissani kerron jatkossa aika paljon varmasti koiranpennun koulutuksesta ja itsessään siitä, miltä koiran ottaminen sijoitukseen on tuntunut ja mitä haasteita se tuo. Toki blogissani edelleen kirjoitan myös Nanasta sekä ihanista pupuistani, Ninjasta ja Elmeristä.

Hyvää joululoman jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti