perjantai 3. tammikuuta 2014

Hyvää uutta vuotta 2014!

Meillä uusi vuosi on alkanut aika touhukkaissa tunnelmissa eläinten kanssa.

Viiviä on tunnin välein pihalla käytetty, jotta tyttö oppisi sisäsiistiksi mahdollisimman nopeasti. Hieman jos turhauttavaa, kun käyttää Viiviä pihalla, tulee pissit ja jo on vartin päästä jo pissit keittiön lattialla :D Hohhoijjakkaa! Hienosti tulee jo pissit ja kakat pihalle, tosin sillon kun ne on tuloillaan ni ne tulee juurikin sinne missä Viivi on. Eli joko pihalle tai sitten sanomalehden päälle keittiöön. Pikkuhiljaa edistytään :)

Koirat eivät ihan alusta alkaen ole yllättäen olleetkaan parhaita kaveruksia keskenään. Ongelmat ovat lelujen ja ruuan puolustuksessa. Aluksi Nana puolusti omia lelujaan ja ruokaansa tottakai. Mutta nyt homma on kääntynytkin niin, että Viivi puolustaa omia lelujaan murisemalla, kun Nana tulee lähelle. Muutaman kerran on käynyt jopa niin, että Viivi on Nanan kimppuun hyökännyt. Kyllä on pienellä pennulla luonnetta! Ollaan toruttu murisemisesta, kasvattaja niin neuvoi tekemään. Muuten koiruudet ovat ihan hyvää pataa keskenään, onneksi.

Tänään käytän Viivin rokotuksissa läheisessä eläinlääkärissä. Ensi viikolla olisi tarkoitus käydä shoppailemassa Viiville shampoo, hoitoaine, uusia koulutusnameja ja koiramatto.

Sellaisia kuulumisia meillä :) Kaikki on muuten mennyt todella hyvin, vaikka onkin aika rankkaa kun on pentu talossa. Silti en ollenkaan kadu, Viivistä on tullut todella rakas jo lyhyessä aikaa :)

2 kommenttia:

 1. Aivan ihana vaavi teillä! x) Meillä on ollut musta cocceri! Nautihan vauva-ajasta, se on koirilla niin pian ohi. Mitä Elmerile kuuluu?

  Jenna K.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehh, minä taas odotan vaan sitä aikaa, kun tuo on kunnon koira. Eikä tuommonen rasavilli rääpäle :D Cockerit on kyllä tosi kivoja, ainakin tuolla meijän pennulla aina häntä heiluu ja se on niin iloinen :)

   Elmerille kuuluu ihan hyvää. Lattialla se ei enää liiku ollenkaan, niin en sitä hirveästi enää juoksuta. Parempi antaa vanhan herran olla vain omissa oloissaan, kun se siitä niin kovasti nauttii. Ruoka maistuu hyvin, silmät ei vuoda ja vatsa toimii :) Eilen juuri kynnet Elmeriltä leikkasin, kynnet kasvaa kyllä vielä aika nopeasti pitkiksi, vaikka hauraat ja huonot jo ovatkin. Eli kaikenkaikkiaan kuuluu Elmerille hyvää. Toivon kovasti, että Elmeri vielä ensi kesään eläisi, niin voisin sen mökillä päästää taas vapaana juoksentelemaan, edes muutaman kerran vielä. Siitä se niin kovasti tykkäsi viime kesänä.

   t. Jenni

   Poista